Følsom Tiger til høsten

«Tiger Woods PGA Tour 10» vil benytte seg av ny teknologi til Nintendo Wii for å simulere den perfekte putten.

19. februar 2009 12:07

Nintendo annonserte Wii MotionPlus under sist sommers spillmesse E3 i Los Angeles – et tilbehør du fester under Wii Remote-kontrollen som skal øke presisjonen i bevegelsene når du spiller.

Ved en rundbordskonferanse under E3 i 2008 ble «Wii Sports»-produsent Katsuya Eguchi spurt om Wii Motion Plus er et resultat av at man ikke hadde nådd målet om gode nok kontroller ved lanseringen av «Wii Sports».

- Åpenbart vil man alltid prestere bedre, så mens vi jobbet med spillet, tenkte vi at det ville være fint å ha mer enn det vi allerede hadde, skrev Eurogamer.

Eguchi ytret et ønske om flere komplekse sportsspill i fremtiden, en bønn som nå ser ut til å ha blitt hørt. EA har offentliggjort at de er sultne på å prøve ut den nye teknologien i sine Wii-versjoner av et kommende tennisspill og «Tiger Woods PGA Tour 10».

Se demonstrasjonen av MotionPlus fra E3 2008 her.

REALISTISK GJENGIVELSE

Det neste Tiger Woods-spillet som er ventet til høsten vil støtte MotionPlus på Wii, skriver Kotaku,  som har disse opplysningene fra Electronic Arts.

Om man kjøper forhåndsreklamen fra Nintendo under E3, kan vi forvente oss en nøyaktighet i putter, drive og swing som visstnok skal være nær 1:1 i gjengivelse, noe utvikleren av teknologien også underbygde i et intervju med IGN.

Electronic Arts bekreftet i august 2008 at deres kommende tennisspill som er under utvikling av EA Canada blir deres første tittel som støtter MotionPlus, så det er ingen tvil om at utvikleren ser på denne teknologien som en nyttig tilvekst for å heve opplevelsen av sportsspill på Wii.

Tennisspillet debuterer på Wii men slippes på andre plattformer senere, og tar dermed opp konkurransen med SEGAs «Virtua Tennis 2009» som nylig annonserte sin debut på Wii.


Nintendo planlegger å slippe MotionPlus denne våren, sammen med en oppfølger til det populære «Wii Sports» kalt «Wii Sports Resorts».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3