«The Beatles: Rock Band» + SingStar = sant

Ryktene begynte å svirre under GamesCom forrige måned. Nå er spillet bekreftet, og det lanseres allerede neste måned.

17. september 2009 11:17

Å si at dette dreier seg om en egen karaokevariant er kanskje å dra det litt for langt: Spillet er nemlig identisk med «The Beatles: Rock Band» som ble sluppet 9. september, men innpakningen er umiskjennelig SingStar.

Målgruppen er de som elsker både SingStar og Beatles, og ikke nødvendigvis finner plasttrommer og -gitarer like sjarmerende.

SYNG MED FAB FOUR

Ryktene som begynte å svirre under GamesCom i Köln, formidlet av MCV, gikk ut på at vi kom til å få nyheter om en SingStar-utgivelse med det aller første.

Harmonix gjorde sitt ytterste for å begrense ryktene, men uttalelsene de kom med var såpass tvetydige at man kunne fatte mistanke om at de hadde hold i virkeligheten.

Nå er spillet bekreftet.

MTV og EA skal gi ut tittelen til PS3, og bildet av innpakningen forteller oss at dette dreier seg om det samme spillet som ble gitt ut forrige uke - bare med to SingStar-mikrofoner med i pakken.

Nettopp vokalen er satt i fokus i «The Beatles: Rock Band». For første gang i musikkspillsammenheng kan du nemlig synge trestemt, med opp til tre vokalister.

Har du en ekstra mikrofon liggende og kjenner folk som kan bære en tone, kan det dermed ligge an til en sofistikert karaokeopplevelse.

Les også: Vår anmeldelse av «The Beatles: Rock Band»

.
Les også: Vi møtte utviklerne bak spillet på E3.

Om man syns det blir litt tynt med bare vokal, selv om den er trestemt og ikke låter surt, kan man altså fint supplere med instrumenter og få en fullverdig musikkopplevelse i stua.

«The Beatles: Rock Band» lanseres med SingStar-mikrofoner til PlayStation 3 allerede i neste måned.

Se hvordan «Here Comes The Sun» ser og høres ut i spillet:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3