Super-PS3 på vei?

Hva sier du til en 500 GB stor PlayStation 3-harddisk og den nye Move-kontrolleren i én pakke?

14. juni 2010 18:31

Den vanligvis så pålitelige spillnettsiden CVG har snappet opp rykter foran morgendagens Sony-pressekonferanse på E3 som peker i retning av at vi snart kan få kloa i en PS3 med større harddisk, en ny, trådløs og forbedret nettadapter og Move-kontrollerene – alt i én pakke.

I tillegg vil du kunne få kjøpt den samme PS3-pakken med en konsoll som har 250 GB harddisk, skriver CVG.

Denne kilden som CVG har snakket med like i forkant av E3, hevder også at nettverkskortene innebygd i disse PS3’ene vil være superraske (av typen 802.11n). For de fleste er det godt nok å vite at dette betyr raskere og bedre nettilgang via konsollen din.

I og med at PlayStation Move, de nye håndholdtkontrollerne som minner sterkt om de du kjenner fra Nintendo Wii, er avhengig av et PlayStation Eye-kamera, vil det bli lansert en rekke pakker som inkluderer Eye, Move og konsoller. Alt dette i ulike kombinasjoner.

Microsoft holder sin E3-pressekonferanse i kveld norsk tid (19:30), mens Sony og Nintendo trer opp på podiet i morgen. Tidene og linker som gjør at du kan følge disse pressekonferansene finner du her.


Like før E3 lekket denne videoen på nett, som viser noen uinspirerte, tyske journalister i møtet med Move:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3