«Skull & Bones» utsatt igjen. Igjen. Igjen. Igjen. Igjen.

Spillet har ikke lenger en konkret lanseringsdato.

11. januar 2023 19:43

​(PressFire.no): Hold fast på sjørøverhattene, folkens – Ubisoft forteller i en oppdatering til sine investorer at de har valgt å utsette «Skull & Bones» nok en gang.

Spillet, hvor man skal leve sjørøverlivet og dundre rundt i en skute på jakt etter saltmat og søtmat og penger og gull, har angivelig vært under utvikling siden 2013 en gang, og ble først vist fram av Ubisoft under E3 2017.

Spillet skulle først komme ut tredje kvartal 2018. Så i 2019. Så ble det utsatt til en gang etter mars 2020, før det ble utsatt et år til. Et lanseringsvindu ble så snekret for november 2022, før det ble utsatt til 9. mars 2023.

Men nå er er det altså ikke det heller, for Ubisoft skriver at spillet vil komme ut en gang «tidlig i finansåret 2023-24». Finansåret deres starter i april, så en gang mellom 1. april 2023 og 31. mars 2024 da.

Ubisoft sier utsettelsene har gjort spillet bedre, og at de tror spillerne vil bli positivt overrasket når en beta-periode skal i gang snart.

– Den ekstra tiden har allerede vært verd det, og har gitt imponerende forbedringer til kvaliteten på spillet, skriver Ubisoft.

Spillet skal lanseres til PlayStation 5, Xbox Series S/X og PC (Epic Games Store og Ubisoft Connect). Vi regner med at Stadia-versjonen er skrinlagt nå som Google har dratt ut pluggen på tjenesten.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3