Se «Ghostbusters»-introen

Det nærmer seg slippet av spillet som fortsetter historien fra filmene. Se fersk video her.

24. april 2009 15:13

Spillet kommer ut på en hel rekke plattformer denne sommeren. Red Fly, studioet bak Wii- og PS2-versjonene, har lagt seg på en annen grafisk stil og skapt en egen spillopplevelse enn den du får på PS3-, PC- og 360-utgavene som besørges av Terminal Reality.

I tillegg lager Zen Studios en DS-versjon.

En ny trailer viser hvordan 360-, PS3- og PC-versjonene av spillet ser ut, og setter premissene for handlingen.

(Se videoen nederst i saken).

NY SPØKELSESSOMMER

I «Ghostbuster: The Video Game» møter du de mest sentrale karakterene fra filmene, for Aykroyd, Harold Ramis, Bill Murray og Ernie Hudson er alle sterkt involvert i prosjektet.

Bare Sigourney Weaver mangler av de mest profilerte skuespillerne fra de klassiske filmene, i tillegg til Rick Moranis som nyter pensjonstilværelsen.

Les også: Ny video av Ghostbusters på Wii.
Les også: Håper spillet vil åpne for ny film.

Som et plaster på såret hyret Aykroyd og Co. inn skuespilleren Alyssa Milano, som spiller en ny karakter i spillet. En rolle Dan Aykroyd håper hun vil gjenta i en forestående tredje film.

Se også: Skjermbilder fra Wii-versjonen av spillet.

«Ghostbusters: The Video Game» levde en tid i uvisse etter at spillselskapene Vivendi og Activision slo seg sammen. I 2008 kunne Infogrames annonsere at Atari tok over stafettpinnen og ville gi ut spillet denne sommeren, for å sammenfalle med 25-årsjubileet til den første «Ghostbusters»-filmen.

Handlingen utspiller seg i 1991, to år etter «Ghostbusters II». Du spiller rollen som en ny spøkelsesjegerkadett og får nok å henge fingrene i etter at den paranormale aktiviteten øker dramatisk.

«Ghostbusters: The Video Game» planlegges utgitt i midten av juni på PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360, PC og DS.

Se de første to minuttene av spillet her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3