Varmer opp før ny Ghostbusters-film

Dan Aykroyd satser på at det kommende Ghostbusters-spillet skal skjerpe appetitten før en tredje film.

14. april 2009 01:06

Under en pressedag i regi av spillutgiver Atari i New York nylig, snakket Dan Aykroyd med utvalgte amerikanske medier i anledning «Ghostbuster: The Video Game» som slippes til sommeren på flere plattformer.

Ryktene om en ny Ghostbusters-film har eksistert lenge, og flere av skuespillerne som var med i de to første har også gjentatte ganger både bekreftet sin interesse og ikke lagt skjul på at det jobbes med å få et manus på plass.

Les også: Prøvekjør Ghostbusters-bilen i «Burnout Paradise».

Newsweek fikk en prat med Aykroyd, og spurte selvsagt hvor langt i prosessen man har kommet med å lage en ny spillefilm, og før det: et ferdig manus.

- Vi har to veldig skarpe skribenter fra «The Office» som jobber med det nå. De har skredet til verket og kommet opp med noe jeg mener er en bra ramme for den tredje historien, fortalte Aykroyd.

Til sommeren slippes et nytt videospill, det tiende siden det aller første kom i 1984. Samtidig gjøres de to klassiske filmene tilgjengelig på Blu-ray for første gang.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3