Se de første levende bildene fra «Final Fantasy XIV»

Square Enix er på plass i Køln for å vise frem sitt neste epos: «Final Fantasy XIV Online».

19. august 2009 17:35

Dette må sies å være en real godbit for Final Fantasy-fans: En snutt fra Game Videos viser halvannet minutt med gameplay-bilder fra «Final Fantasy XIV Online».

(Se den ferske videosnutten nederst i artikkelen).

Dette er aller første gang verden har fått et innblikk i hva Square Enix sysler med til deres nye FF-utgivelse.

Her finner du alle sakene våre fra GamesCom.

 

FARLIGE FJÆRKRE I FLOTT LANDSKAP

Square Enix er på plass i Köln, og har tatt med seg spillet.

Demonstrasjonene fra messegulvet tiltrekker seg nysgjerrige som selv får ta spillet nærmere i øyensyn etter den overraskende annonseringen på Sonys E3-brief i juni.

Spillet kommer ut eksklusivt til PS3 og PC neste år, og skal etter det Square Enix har sagt komme ut i alle regioner samtidig.

Altså ikke noe funny business som med «Final Fantasy XIII», et spill som først skal ut i Japan og som vi må vente flere måneder på.

Les også: Square Enix annonserer «Nier».
Les også: Nedtelling til ny «Final Fantasy XIII»-trailer.
Les også: Ikke forvent Final Fantasy XIII i 2009.

Dette spillet markerer samtidig det første MMORPG-spillet til PlayStation 3, og utviklerne har uttalt i et IGN-intervju at de har latt seg inspirere av andre massive onlinerollespill, som blant annet «Age of Conan: Hyborian Adventures» og «World of Warcraft», men mest av alt har lyttet til fansens ønsker og tilbakemeldinger.

Spillet er også en slags oppfølger til Square Enixs' første onlinesatsing «Final Fantasy XI», som aldri ble sluppet i Europa, men gjorde det bra i Japan og USA.

Videoen som VG247 først ramlet over, viser en ung jente eller gutt som løper rundt med pil og bue i landet Eorzea. Idyllen blir brutt når en tungt rustet herremann gjør sin inntreden i spillet, samt noen fantastisk store fjærkre (!) som ser minst like farlige ut...

 

Se videoen her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3