Rihanna vs The Killers i «DJ Hero»

Slik høres det ut når Rihanna mikses med The Killers i denne nye «DJ Hero»-traileren.

30. september 2009 18:00

Det nærmer seg sakte men sikkert. I slutten av oktober (en europeisk lanseringsdato har enda ikke blitt offentliggjort) slippes «DJ Hero», musikkspillet som introduserer enda et nytt medlem til musikkspillfamilien – nemlig en platespiller i plast og eggende, dansbare mikser.

«DJ Hero» ble kåret til det beste i sin genre under spillmessen E3 i sommer. Kanskje litt overraskende, for noen av de andre konkurrentene til prisen heter nemlig «Guitar Hero 5» og «The Beatles: Rock Band».

Les også: Vår anmeldelse av «Guitar Hero 5».
Les også: Vår anmeldelse av «The Beatles: Rock Band».

FRANSKE CELEBRITETER

Tidligere i år var det mest fokus på den rettslige striden som var forbundet med dette spillet.

Activision brukte tid og penger i rettslokalene, før de endelig kunne ta med seg spillet og demonstrere det for journalister.

Undertegnede var lunken i forhold til forventningene til dette spillet – hvor tøft kan det være å snurre på en platespiller i plast mens psykedeliske animasjoner blinker over skjermen?

Men etter å ha fått spillet demonstrert bak lukkede dører ble jeg nærmest frelst.

Det hele virker intuitivt og ekstremt musikalsk på måten du mikser, legger på effekter og bytter lydspor mellom de to sangene som er smeltet sammen i miksene som dyktige DJ’er har lagd spesielt til «DJ Hero».

Les også: Luksusversjon av spillet bekreftet.

Activision har sluppet en helt ny trailer som gir oss en ny miks og samtidig visualiserer hvordan samarbeidsmodusen mellom en DJ og en Guitar Hero-spillende venn fungerer.

(Se traileren nederst i saken).

Det ser kanskje unormalt ut å blande disse to musikkspillene på denne måten, men vi kan nesten ikke vente med å spille noen av de 36 låtene som så langt er offentliggjort selv.

Se listen over alle sangene som er med i «DJ Hero» her.

I tillegg til at utviklerne i Freestyle Games selv har lagd en rekke av miksene, er også dyktige og drevne folk som DJ Shadow og nylig avdøde DJ Am involvert i spillet.

Dessuten har Daft Punk bidratt både musikalsk og i form av at du kan benytte deg av den robotiske, franske duoen som «spillbare» karakterer i «DJ Hero».

Spillet er ventet i oktober, og skal ut på PS2, PS3, Wii og Xbox 360.

Se hvordan det ser og høres ut når Rihanna og The Killers møtes i «DJ Hero»:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3