Endelig løsning på DJ-floka?

Retten har bedt om at DJ-rivalene setter punktum i krigen om platespillerne. En løsning er nær, i følge rettspapirene.

13. mai 2009 03:02

Striden mellom Activision og utviklerne av det konkurrerende DJ-spillet har stått om teknologi og utviklerhoder som har vært involvert i begge spillprosjektene.

Activision kjøpte nemlig opp studioet som jobbet med det konkurrerende «Scratch: The Ultimate DJ» da de selv fant ut at de ville lage «DJ Hero».

At de første bildene fra disse to spillene nylig lekket ut tyder på at det går mot en løsning og presentasjon under E3 om noen få uker.

Les også: Slik er «DJ Hero».
Les også: Slik er «Scratch: The Ultimate DJ».

Ny informasjon fra rettsmøtene underbygger den følelsen.

SISTE DANS I RETTEN

Utviklerne i 7 Studios, som er stridens kjerne, ble nettopp beordret av retten i Los Angeles til å gi tilbake kildekoden til spillet til Genius som står bak «Scratch».

Dette studioet ble kjøpt opp av Activision etter de hadde begynt å jobbe med det konkurrerende spillet.

Et betydelig beløp i obligasjoner, størrelsen diskuteres for tiden i retten, er det siste som hindrer disse to spillene å bli lansert, i følge Kotaku.

Summen er nå på 2 millioner dollar, men retten skal i løpet av de nærmeste timene forhandle og vurdere om det hele skal jekkes litt ned.

Argumentet til Activision er at koden vil være verdiløs i det øyeblikket den blir overlevert til konkurrenten, og har selv verdsatt denne til 5 millioner dollar.

Mens Genius beskylder motparten å hale ut sluttspurten i rettssalen for å skaffe seg et konkurransefortrinn med lanseringen av sitt «DJ Hero»-spill som allerede er annonsert skal ut før jul.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3