«Red Dead Redemption», aldri til PC?

Rockstar mener det er lite sannsynlig.

6. oktober 2011 10:04

I en spørrerunde på den offisielle bloggen sin har Rockstar så godt som slått ned muligheten for en PC-versjon av klassikeren «Red Dead Redemption».

Fjorårets storspill tok redaksjonen med trampeklapp-storm og i tillegg til terningfjes fem var spillet å finne på samtliges topplister over året som hadde gått.

Det er en Rockstar-fan som har sendt inn spørsmålet, der han/hun maser om en PC-utgave av cowboy-spillet.

- Hvorfor har dere ingen planer om å gi ut «Red Dead Redemption» [på PC]? Jeg hadde kommet til å kjøpe det, og jeg har mange venner som hadde gjort det samme!

- Vi vet at en del fans har spurt etter det. Alt vi kan si at når det er mulig, rent teknisk, utviklingsmessig og fra et business-ståsted, å gi ut et spill på PC (eller andre plattformer) så gjør vi som regel det, svarer Rockstar gjennom en representant.

- Dessverre så er det ikke mulig 100% av gangene for alle plattformer.

I november kommer «L.A. Noire» ut til PC, «Max Payne 3» vil få en PC-versjon neste år, mens Rockstar tidligere har gitt ut «Grand Theft Auto IV» til tastaturelskerne.

- Vi håper disse utgivelsene kan legge ryktene om at vi har gitt opp PC-plattformen døde, skriver representanten for Rockstar på bloggen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3