Annonse
Annonse
«Pro Evolution Soccer 2011» annonsert
- Det var på tide for Pro Evoltion Soccer å endre seg, og «PES 2011» representerer det mest ambisiøse redesignet i seriens historie, hevder Konami.
No items found.
4. May 2010, 12:39

Konami har nå annonsert «Pro Evolution Soccer 2011», et spill som skal gjennomgå de mest dramatiske endringene i seriens historie, lover utviklerne.

Hvorvidt dette er motivert av konkurransen med EAs FIFA-serie, forblir usagt. Men følelsen av frihet står sentralt i det neste spillet, røper pressemeldingen som følger denne annonseringen. Pro Evolution Soccer-serien har beholdt en knallhard fanskare selv om publikum spesielt i Europa har flokket seg rundt FIFA-spillene de seneste årene.

Det var på tide for Pro Evoltion Soccer å endre seg, og «PES 2011» representerer det mest ambisiøse redesignet i seriens historie, uttaler Jon Murphy som representerer Konami i Europa.

Vi har jobbet tett med fansen for å finne ut hva det er med fotball som PES ikke klarte å formidle. Total frihet var prioriteten og helt nye animasjoner er et must. «PES 2011» klarer begge deler – faktisk er disse to elementene direkte linket til hverandre. Selv om det nye spillet er gjenkjennbart PES, er det også den mest radikale forbedringen noensinne, fortsetter Murphy.

NB: Se lanseringstraileren fra «PES 2011» nederst i denne saken.

FLERE UTFORDRINGER ONLINE

Lionel Messi, kjent fra Barcelona og forhåpentligvis en av dem som tar hovedrollen i sommernes Fotball-VM, skal pryde coveret.

Han er også sentral på de første bildene som er sluppet fra «Pro Evolution Soccer 2011». Videre skriver utvikleren i pressemeldingen av de har lagd over 1000 nye animasjoner basert på hundrevis av timer med motion capture.

Du skal kunne se resultatet av dette arbeidet gjennom mer realistiske gjengivelser av spillere, samt måten de akselererer på, tar innkast eller vrir seg i smerte etter å ha blitt taklet halvveis til pølseboden.

Dessuten bygger Konami ut Master League-funksjonen og omfavner onlineaspektet enda mer. Her kan du konkurrere om å sikre deg de beste spillerne og dermed bygge et gryende stjernelag i hard kamp med folk du møter online.

I tillegg forespeiles vi en høyere vanskelighetsgrad i spillet. Det betyr at du må bryne deg på tøffere forsvarsspillere med høyere intelligens enn det du har funnet i PES tidligere, samt at Konami advarer mot at pasningene ikke lengre automatisk vil finne nærmeste medspiller. Tempoet i spillet vil også variere, noe som betyr at du vil kunne dra ned farten i spillet ved å bygge opp et angrep langsomt – mens i neste sekund eksploderer motstanderne i et giftig kontringsangrep.

Enda et nytt element som gjør spillbarheten mer variert, er introduksjonen av individuelle styrkemålere som viser kraften i alle skudd og pasninger samt hvilken fysisk forfatning laget ditt er i, i tillegg til at du kan strø disse i 360 grader på en enda mer helhetlig, sømløs måte enn i fjor.

Utvikleren lover nemlig nå at alle pasninger og avslutninger kan distribueres absolutt hvor du måtte ønske, med nøyaktig presisjon. For mange kan nok dette budskapet vekke minner tilbake til april i fjor, da «Pro Evolution Soccer 2010» først ble annonsert og til september når man snakket varmt om 360-graders driblinger

Konami har i år som i fjor sikret seg lisensene til Champions League i tillegg til Europa League, og dette blir rosinen i pølsa for alle fotballspillfans som foretrekker Pro Evolution Soccer denne høsten. Den Sør-Amerikanske klubbturneringen Copa Liberadores blir i tillegg å finne i de nye spillmenyene, lover Konami.

«Pro Evolution Soccer 2011» blir lansert til PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 2, Wii, PSP og PC denne høsten.

Se annonseringstraileren her:

Annonse
Ansvarlig redaktør: Jarle Hrafn Grindhaug
Redaksjonssjef: Erik Fossum