Nye «Gran Turismo 5»-detaljer

Nattkjøring, væreffekter og YouTube-støtte.

6. januar 2010 13:59

En GTplanet.com-leser har fått kloa i et tidlig eksemplar av Official PlayStation Magazine som har en spesial om etterlengtede «Gran Turismo 5».

I artikkelen, som også har et eksklusivt intervju med Kazunori Yamauich, så blir noen nye detaljer til PlayStation 3-bilspillet bekreftet.

Les også: GT5 innholder 1000 biler.


Les også: Lag egne baner i «Gran Turismo 5».

INNSYN I COCKPIT

Alle biler vil kunne motta skade, både fysisk og mekanisk.

Toppmodellene vil også ha mulighet for å miste bildeler som dører og lignende, noe som gjør at du kan se rett inn i cockpiten.

For første gang blir det bekreftet at det vil være Indy(IRL)-biler og baner med i spillet. NASCAR blir også bekreftet.

Det blir også bekreftet at 16 spillere kan konkurrere online, hvor Yamauchi påpeker at PS3 ikke har et så omfattende og komplett online-system som Xbox LIVE, men at de har bygget onlinedelen fra bunnen av selv - noe som har gitt dem muligheten til å ha noen nye ting som ingen andre utviklere har klart å putte inn i et PS3-spill ennå, uten at han avslører hva det er.

Artikkelen bekrefter også at alle baner kan kjøres om natta, men kommer også til å ha forskjellig vær.

I forbindelse med funksjonen hvor Eye-Toy-kameraet følger hodebevegelsene, dine blir det også nevnt at spillet støtter tre PS3-maskiner med tre skjermer, noe som kan gi deg sidesyn.

Og har du mye å bevise kan du faktisk laste opp løpet ditt som video på YouTube.

Ingen lanseringsdato har ennå blitt avslørt, men det antas å komme mellom mars og iløpet av sommeren.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3