Norske Heroic greide ikke samle nok penger, innkaller til nok en generalforsamling

– Ikke tilstrekkelig interesse.

22. mars 2023 00:07

(PressFire.no): Det norske e-sportselskapet Heroic Group AS, tidligere kjent som Omaken Sports, har de siste to årene hentet inn mer enn 200 millioner kroner i investorpenger, men er nå i en pengekrise.

E-sportselskapet ba investorene sine om å spytte inn mer penger i en generalforsamling mandag. Der fikk eksisterende investorer mulighet til å kjøpe nye aksjer for å sikre driften videre.

Heroic ønsket å få tak i mellom 12 og 20 millioner kroner i kapitalutvidelsen til to kroner per aksje, men investorene bet ikke på.

Selskapet har nå innkalt til enda en generalforsamling mandag neste uke, med den samme agendaen som før. Nå vil de tegne nye aksjer som koster én krone, og målet er nå å få tak i 8 til 15 millioner kroner.

Selskapet har sagt at de trenger minst ti millioner kroner før sommeren for å kunne fortsette driften – og ytterligere 70 millioner kroner etter dette.

Selskapet ber investorene være «særlig klar over selskapets finansielle utfordringer» før de bestemmer seg for å investere mer.

– Herunder vises det til ikke tilstrekkelig interesse for tegning i emisjonen.

Aksjeverdien i Heroic på NOTC, en børs for unoterte aksjer, har falt fra 19,76 kroner i februar 202​1 til 80 øre i dag, ifølge nettsiden Dexerto.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3