Nå kommer «Devil May Cry»-filmen

Produseres av «Resident Evil»-studioet.

1. mars 2011 12:58

Den lett rocka pistolsjongløren Dante og «Devil May Cry» blir film, det skriver filmbransjebladet Variety.

Det er Sony-eide Screen Gems, som også har stått bak filmene basert på «Resident Evil»-serien, som visstnok har kjøpt filmrettighetene.

Ifølge Variety er det det Kyle Ward som har fått oppgaven med å skrive manuset. Dante skal naturligvis innta hovedrollen i en historie hvor han skal hevne drapet på sin mor.

Ward har også skrevet manuset til den kommende filmatiseringen av «Kane & Lynch», som blant annet har Bruce Willis på rollelisten. Ryktene vil også ha det til at Billy Bob Thornton skal ha en rolle.

Filmselskapet har ennå ikke avslørt hvilken skuespiller som får rollen som Dante i «Devil May Cry»-filmen.

Capcom, som eier «Devil May Cry»-serien, annonserte sist september at «Enslaved»- og «Heavenly Sword»-studioet Ninja Theory jobber med et nytt spill i serien. Det er ikke usannsynlig at filmen vil korrespondere med en utgivelse av spillet, som ennå ikke har fått noen dato. Det nye spillet får tittelen «DmC» og skal være en nytenkning og et forsøk på å revitalisere merkenavnet.

Det første spillet i «Devil May Cry»-serien kom til PlayStation 2 i 2001, men det har i ettertid fått tre oppfølgere. «Devil May Cry 4» kom til Xbox 360, PlayStation 3 og PC i 2008.

Screen Gem har hatt stor suksess med «Resident Evil»-filmene, som har Milla Jovovich i hovedrollen. Den fjerde filmen, «Resident Evil: Afterlife», kom ut i september 2010 og filmene skal ha tjent inn over 580 millioner dollar.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3