Nå er det nye «Angry Birds» ute

«Space» gir spillet en helt ny innfallsvinkel.

22. mars 2012 11:01

(PressFire.no): I dag har en oppfølger til «Angry Birds» blitt lansert. «Angry Birds Space» er navnet på det nyeste eventyret til fuglene som vil kverke de eggstjelende grisene.

Originalspillet har blitt lastet ned utrolige 700 millioner ganger på alle de forskjellige plattformene det er tilgjengelig på siden lanseringen i desember 2009.

Suksessen har vært så stor at utvikler Rovio har åpnet egne butikker som kun fokuserer på tilbehør basert på spillet.

Som et ledd i markedsføringen av «Angry Birds Space» ble fysikken til det nye spillet forklart av astronaut Don Petit ombord på den internasjonale romstasjonen (ISS). I videoen under ser vi at det ikke bare er hardt arbeid når du svever 40 mil over bakken.

Spillet har 60 nye baner, noen nye fugler (selvfølgelig med et lite sci-fi-preg) og et helt nytt fysikksystem. Her kan du sende fuglene i bane rundt små planeter, hvor de vil trekkes inn mot dem dersom de havner innenfor den synlige atmosfæren.

Dette betyr at nivåer hvor det er mer enn én planet gjør at du må se for deg hvordan tyngdekraften til disse vil påvirke fuglene dine uavhengig av hverandre.

Vanskelighetsgraden er med andre ord jekket betraktelig opp fra originalspillet.

Spillet er tilgjengelig til Android- og iOS-telefoner og -tablets. Prisen er syv kroner på iOS, og helt gratis på Android.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3