I morgen stenges «The Old Republic» i åtte timer

Serverne lukkes i forbindelse med den første store oppdateringen til spillet.

17. januar 2012 22:34

(PressFire.no): Det er omtrent en måned siden spillet kom ut, og som vi har skrevet om tidligere har det allerede kommet en liten håndfull med småoppdateringer som fikser kritiske feil (blant annet en merkelig bug som gjorde at du kunne danse deg ut av kinkige situasjoner).

Les mer: Vår anmeldelse av «Star Wars: The Old Republic».

Nå er det derimot klart for det BioWare kaller en «større oppdatering», med navnet «Rise of the Rakghouls».

Oppdateringen vil for eksempel tredoble størrelsen på «Karagga's Palace»-oppdraget, noe som vil gi deg ekstra kraftig utstyr om du skulle ende opp som seiersherre - og enda bedre om du blåser gjennom det på hard!

I tillegg blir det lagt til en helt ny Flashpoint kalt «Kaon Under Siege». Her teamer du opp med opp til tre andre personer på planeten Kaon, som har blitt offer for en virusepidemi som har gjort at det popper opp monstre og mutanter hvor enn øyet ser. Du må finne frem til en liten gruppe overlevende og komme til bunns i hvorfor dette viruset har slått sånn ut.

Det skal sies at dette ikke akkurat er gigantiske saker, men det skal også være en bråte med bug-fikser her, så forvent et noe smoothere spill. Kanskje.

Utviklerne kan også fortelle at det vil bli vanlig med hyppigere oppdateringer for å legge til mer innhold i spillet fremover.

Uansett vil serverne slås av fra onsdag morgen klokka 09:00 norsk tid. BioWare lover å være ferdig slik at du kan logge inn igjen klokka 17:00.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3