Hva pønsker Microsoft på nå?

Sikret seg patent på mystisk «spilltelefon».

26. september 2011 13:43

Microsoft har til nå uttalt at de ikke ønsker inn på det håndholdte konsollmarkedet. PC, Xbox og Windows Phone 7 får være nok, mener selskapet.

- Ser man på Nintendo og deres 3DS-konsoll, vil nok mange analytikere si at salget har gått tregere enn mange forventet. Det er et spesielt marked, ettersom smarttelefoner har blitt smartere.

- Vi har derfor valgt å fokusere på å integrere Xbox LIVE-tjenester i Windows Phone 7, sa Mark Whitten i forbindelse med E3 i sommer.

Xperia Play-kopi?

Det ser ut til at man likevel prøver å utvikle og utvide produktparken en smule i fremtiden, og blant annet gjøre spillopplevelser mens du er på farta enklere og bedre.

Mobile Magazine snappet opp disse skissene som antyder at Windows Phone blir en mer fleksibel innretning, som kan dekke flere behov. Microsoft har sikret seg patent på en smarttelefon, eller underholdningsmaskin, med utskiftbare deksler.

Den nederste delen, som er utskyvbar, kan både inneholde et tastatur eller et spillhåndkontrollsett. To av skissene inneholder henholdsvis et filmsymbol og et batteritegn, som indikerer at du kan sette inn et ekstra display (for film- og underholdningsbruk) eller et ekstra batteri, spekulerer Mobile Magazine.

Utseendemessig ligner dette en del på Sonys Xperia Play, som ble lansert tidligere i år.

Hvorvidt dette produktet blir noe mer enn bare en patentsøknad, gjenstår å se. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3