Hva med litt zombie-kos i romjula?

«Dead Rising 2»-epilogen slippes snart.

14. desember 2010 10:47

Før vi fikk servert «Dead Rising 2» i september, eksperimenterte utvikleren Blue Castle Games med å lage en prolog - unikt innhold som skulle tjene som en demonstrasjon av grafikkmotoren og noe av stemningen som vi senere fant i «Dead Rising 2».

Men «Dead Rising 2: Case Zero», som denne prologen heter, bød også på veldig mye spillmoro for 33 kroner.

Den Xbox 360-eksklusive episoden satte nye rekorder for Capcom og Microsoft. Den ble handlet 300.000 ganger i løpet av den første uken på XBLA. Det har aldri skjedd før.

Under Tokyo Game Show i september ble enda en slik nedlastbare episode annonsert. Som i «Case Zero» er det snakk om et sidespor i forhold til hovedspillet - denne gang får vi også møte hovedpersonen fra det første Dead Rising, fotojournalisten Frank West.

Capcom har nå annonsert at «Dead Rising 2: Case West» slippes 27. desember, bare til Xbox 360 (via onlinebutikken LIVE Marketplace).

Chucke Greene, som vi ble kjent med i oppfølgerspillet, må slå seg sammen med Frank West – og Blue Castle Games lover at du får stifte bekjentskap med nye typer zombier, nye angrepskomboer og muligheten til å lage enda flere fantasirike våpenkombinasjoner.

Og når fotografen West er med, kan vi også se frem til å forevige den absurde, herlige zombie-galskapen gjennom bilder.

«Dead Rising 2: Case West» lanseres bare til Xbox 360, og vil koste 800 Microsoft-poeng (som tilsvarer 65 kroner) - altså det dobbelte av det «Case Zero» koster.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3