Fortsett zombiejakten i «Dead Rising 2: Case West»

Frank West gjør comeback i nedlastbar form.

16. september 2010 10:39

I kjølvannet av suksessen med «Dead Rising 2: Case Zero», den Xbox 360-eksklusive prologen, har Capcom under Tokyo Game Show annonsert nok en nedlastbar episode. Og i likhet med «Case Zero» blir dette et sidespor i forhold til handlingen i «Dead Rising 2», som er ute i butikkene i slutten av september.

«Dead Rising 2: Case West» blir nok en gang eksklusivt for Xbox 360, skriver Joystiq, og forener helten fra det første «Dead Rising», Frank West, med den nye hovedpersonen, Chuck Greene. Den nedlastbare epilogen vil fortsette historien der «Dead Rising 2» slutter, fristet Capcoms Keiji Inafune – samtidig som han viste en slags medfølelse overfor PlayStation 3-spillere.

- Unnskyld, PS3-fans, men denne vil også bli Xbox 360-eksklusiv, sa han under TGS ifølge Joystiq.

Etter én uke på LIVE Marketplace kunne Capcom konstatere at «Dead Rising 2: Case Zero» hadde sprengt rekorder. Prologen ble lastet ned 300.000 ganger i løpet av den første uken etter lansering – og på Tokyo Gameshow kunne utgiveren fortelle at dette tallet nå har kommet opp i 500.000.

Prologen lar deg begynne med sanking av penger, poeng, kreative kostymer og våpen som kan overføres til «Dead Rising 2», og var dessuten priset lavt (400 Microsoft-poeng) for å friste flest mulig. Hva «Dead Rising 2: Case West» blir priset til, er enda ikke annonsert. Heller ikke lanseringstidspunktet ble diskutert under TGS-briefen til Capcom, men epilogen skal lanseres en gang etter «Dead Rising 2».

Selv om det ikke er bekreftet enda, spekulerer blant ander Siliconera i at «Dead Rising 2: Case West» vil inkludere en samarbeidsmodus der to spillere trer inn i rollene som herrene West og Greene.

«Dead Rising 2» lanseres til Xbox 360, PlayStation 3 og PC den 24. september.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3