Avslørte «Tony Hawk: Shred»

Tony Hawk lar seg ikke knekke av dårlig kritikk for hans forrige skate-spill. Nå har oppfølgeren fått navn.

20. april 2010 11:10

Sist sommer fikk verden se og prøve «Tony Hawk: Ride» for første gang. Åstedet var E3 og umiddelbart etter begynte de dårlige tilbakemeldingene å sive ut. Når spillet først kom ut (i USA og de største europeiske landene), ble kritikken betydelig.

Ved å introdusere et plastbrett som fungerer som kontroller, tok utgiver Activision og Robomodo som utviklet «Ride», en sjanse. Målet var å revolusjonere Tony Hawk-spillserien etter at konkurrenten Skate hadde tatt markedsandeler.

FJERNET TWITTER-MELDING

Tony Hawk har brukt Twitter flittig i kjølvannet, både i forhold til å svare på kritikken og nå sist på å døpe oppfølgeren.

Det vil si; han har i skrivende stund fjernet den aktuelle tweeten men neverknowtech har foreviget innholdet i meldingen.

- «Tony Hawk: Shred». Sånn, nå sa jeg det. Faktisk ga jeg det et navn, skrev han, etterfulgt av et innsiktsfull bemerkning av at dette nok ville gjøre PR-apparatet opprørte.

Tony har allerede antydet at en oppfølger er under utvikling. I tillegg vil han gjerne se flere spill som benytter seg av plastbrettet som ble sluppet samtidig med «Ride» i fjor.

Les også: Tony Hawk bitter etter spillslakt.
Les også: Tony Hawks dystre
«progresjon»

illustrert.

I november uttalte han til Gamespot at han både ønsker seg et snowboardspill i tillegg til at han snakket om oppfølgeren.

- Vi har bare skrapt på overflaten av hva som er mulig med denne teknologien, sa han i fjor til Gamespot.

«Tony Hawk: Shred» er så langt ikke offisielt bekreftet.

Trailer fra «Tony Hawk: Ride»:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3