Hockeytrekant på 360 i dag

Arkadeversjonen av «NHL 09» lar deg delta i intense kamper tre mot tre på PS3 eller Xbox 360.

11. februar 2009 07:41

EA Sports-sjef Peter Moore uttalte nylig at han var fra seg av begeistring over hva utviklere som 2D Boy klarer å få til med «World of Goo». Billige titler å produsere som gjøres tilgjengelig som nedlastbar moro for en sympatisk pris, men kreative bidrag for å dytte spillbransjen inn i riktig spor, sa han.

Les vår anmeldelse av «World of Goo».

FLERE SMÅSPILL FRA EA

Moore gikk til og med så langt som å antyde at EA hadde mye å lære fra selskap som dette, og annonserte i samme slengen «3 on 3 NHL Arcade» – et spill som ble lansert på PlayStation 3 i forrige uke og kommer på Xbox Live Market Place i dag, 11. februar.

For drøye femtilappen kan du laste ned en humoristisk, intens og lett tilgjengelig spillopplevelse, som likevel er ustyrt med den robuste grunnmotoren fra «NHL 09» - et spill som blant andre IGN og Gamespot  kåret til beste sportsspill sluppet i fjor.

Les anmeldelsen av «3 on 3 NHL Arcade».

Peter Moore skrev videre i bloggen sin at det vil komme flere slike prosjekter fra EA i tiden som kommer. Blant annet et NASCAR-spill til Nintendo Wii.

Se video fra spillet her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3