«Hitman: Absolution» med «Avatar»-teknologi

- Stilisert, mørkere og mer alvorlig, sier utvikleren.

12. mai 2011 18:56

Nylig annonserte endelig Square Enix og danske IO Interactive det femte spillet i «Hitman»-serien. Det nye spillet har fått tittelen «Hitman: Absolution» og den store stjerna, Agent 47, vil tvinnes inn i en mørk konspirasjon.

I en artikkel hos Hollywood Reporter avsløres det nå at det tas i bruk samme animasjonsteknologi som James Cameron brukte i supersuksessen «Avatar».

«Hitman: Absolution» er faktisk det første spillet som tar i bruk teknologien hos Giant Studios, for å forevige bevegelsene til skuespillerne.

Ifølge spillets regissør, Tore Blystad, valgte de dette systemet for å fange bevegelsene fra opp til syv personer samtidig. Han forteller også at de valgte skuespillere fra Hollywood for å fokusere ytterligere på «historier med mer menneskelige følelser».

I det nye spillet er det Keith Carradine, som blant annet er kjent som Frank Lundy i «Dexter», som spiller skurken kalt...hold deg fast… Blake Dexter. Carradine er også aktuell med filmen «Cowboys & Aliens» senere i år.

Marsha Thomason, som kjent fra tv-serien «White Collar», spiller Diane Burnwood i det nye Hitman-spillet, Agent 47s eneste allierte.  

- De har kjent hverandre ekstremt lenge, og i «Hitman»-verdenen er hun hva Q er for James Bond. Hun bestemmer oppdragene, hvor han skal gå og hvem han skal drepe, forteller Thomason til Hollywood Reporter.

Blystad forteller videre at spillet blir mer stilisert, mer alvorlig og mørkere – både visuelt og i historien. Handlingen vil foregå over store deler av USA, og en stor del skal visstnok foregå i Chicago.

«Hitman: Absolution» utvikels til PC, Xbox 360 og PS3 og slippes i 2012.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3