«Hitman Absolution» annonsert

Agent 47 drar på sitt farligste oppdrag til nå.

11. mai 2011 09:45

Det er bare noen uker siden vi skrev at alt tyder på at Square Enix vil døpe det nye «Hitman»-spillet «Hitman Abolution». Dette bekreftes nå.

I en pressemelding har utgiver Square Enix endelig offisielt annonsert det femte spillet i serien fra det danske spillstudioet IO Interactive. I tillegg har de lagt ut en lynkjapp teasertrailer hvor du kun ser en lyddemper som blir skrudd på en pistol. I neste klipp ligger en slange kveilet rundt en pistol. Kryptisk symbolikk der, altså.

NB! Se denne fristefilmen nederst i saken. 

I pressemeldingen skrives det at dette blir en personlig historie:

- For første gang tar vi Agent 47 på en personlig reise, som lar oss utforske andre deler av «Hitman»-universet. Dette er både en kjent, men også betydelig annerledes opplevelse fra andre «Hitman»-spil – noe vår stille leiemorder vil like, det vil også alle de som opplever «Hitman»-verden for første gangen, sier spillets regissør Tore Blystad i pressemeldingen.

Det fortelles også at «Hitman Absolution» blir det farligste oppdraget til nå, hvor Agent 47 har blitt bedratt av de han stoler på. Nå er han jaktet av politiet og vil visstnok befinne seg i en mørk konspirasjon, heter det i pressemeldingen.

Spillet vil bli laget med bruk av IO Interactives nye spillmotor, kalt Glacier 2, og det loves «nye funksjoner som aldri før har blitt sett i «Hitman»-serien».

Flere detaljer om spillet vil avsløres på årets E3 som starter 7. juni i Los Angeles. Vi vil selvfølgelig være tilstede.


«Hitman Absolution» utvikles til Xbox 360, PS3 og PC og skal etter planen slippes i 2012.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3