Og hva skal så «Hitman 5»-barnet hete?

«Hitman Absolution», har utgivere tydeligvis bestemt.

26. april 2011 11:39

At det kommer et femte spill i den danskutviklere «Hitman»-serien er ikke lenger noen hemmelighet. Det er bare noen uker siden utvikleren la ut en rekke hint som peker mot et nytt spill med Agent 47 i rollen.

Og nå kan en registrering av merkevarenavnet ha avslørt tittelen på spillet. Square Enix har nemlig sikret seg rettighetene på navnet «Hitman: Absolution». Det er spillnettsiden Siliconera som først oppdaget registreringen.

Ordet absolution er et religiøst begrep for tilgivelse som blant annet brukes av i den katolske kirke, og den katolske kirken burde ikke være helt ukjent for «Hitman»-fans.

Ellers vet vi lite om innholdet i det nye «Hitman»-spillet, men den danske utvikleren hintet tidligere om en ordentlig avduking i forbindelse med årets E3 i Los Angeles. Spillkonferansen foregår mellom 7. og 9. juni, og vi er naturligvis til stede.

Det forrige «Hitman»-spillet fikk navnet «Hitman: Blood Money» og kom ut i 2006. I mellomtiden har IO Interactive vært travelt opptatt med «Mini Ninjas», «Kane & Lynch: Dead Men» og slapp i fjor «Kane & Lynch 2: Dog Days».

Les også: Anmeldelse av «Mini Ninjas»


Les også: Anmeldelse av «Kane & Lynch 2: Dog Days».

I 2007 kom filmen basert på «Hitman», med Timothy Olyphant i hovedrollen som leiemorderen Agent 47. En oppfølger skal være under planlegging, og skal etter planen få premiere i 2012. Også en film basert på «Kane & Lynch»-serien er i produksjon, hvor det er Bruce Willis og Jamie Foxx som spiller figurene Kane og Lynch.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3