Hinter om «Mass Effect 3»-demo

Når kommer den? Det får vi vite snart, frister BioWare.

11. juli 2011 13:00

BioWare utsatte lanseringen for det tredje «Mass Effect». Opprinnelig skulle spillet være ute før jul, men i mai kom meldingen om at «Mass Effect 3» i stedet får en mars-dato.

Sjefen for spillserien, Casey Hudson, har nå mer eller mindre bekreftet at det vil dukke opp en demo før den tid. På sin twitter svarte han en fan på denne måten: «Følg med for nyheter vedrørende våre demoplaner».

Hudson skriver videre at disse nyhetene vil komme «i løpet av noen få måneder». Kanskje BioWare og EA har tenkt å rulle ut en demo på PSN og XBLA i løpet av høsten – og kanskje rulle ut en PC-forsmak via sin nye digitalspilltjeneste Origin, som har vært i vinden den siste tiden?

Det første «Mass Effect», som kom til Xbox 360 og PC, fikk aldri en demo. «Mass Effect 2» fikk en slik forsmak i desember 2010, i forbindelse med at spillet ble lansert til PlayStation 3 på nyåret.

Det verserer heftige rykter om at «Mass Effect 3» vil få en flerspillerdel. Muligens en samarbeidsmodus for fire spillere, ifølge kilder Eurogamer snakket med tidligere i sommer. På E3 spurte samme nettsted en av grunnleggerne, Ray Muzyka, om dette:

- Vi har ikke sagt noe om multiplayer i «Mass Effect»-serien, men vi utforsker dette til alle våre spill og alle våre spillserier. Det korte svaret er at vi ikke har noen kommentar å gi. Men ideen om multiplayer er noe vi er interesserte i, sa Muzyka til Eurogamer.

PressFire fikk en titt på «Mass Effect 3» i forbindelse med E3-spillmessen i juni.  Les om våre inntrykk her.

«Mass Effect 3» lanseres til PC, PlayStation 3 og Xbox 360 den 6. mars.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3