Her er «’Splosion Man»-utviklernes nye spill

Studioet bak «The Maw» og fjorårets «’Splosion Man» har nå vist mer fra det kommende «Comic Jumper».

17. mars 2010 19:06

«Comic Jumper» er en eneste stor hyllest til tegneserier og superhelter, og utvikleren har nylig frigjort både skjermbilder, konseptkunst og en ti minutter lang video som presenterer demoen som snart blir vist under Penny Arcade-messen (26. - 28. mars).

(Videoen kan du se nederst i denne saken).

Det er Shacknews som kan dele det glade budskapet for de av oss som har gledet oss til det neste spillet fra utviklerne bak knallspillene «The Maw» og «’Splosion Man». Twisted Pixel selv skriver dette på sine hjemmesider for å friste ytterligere:

- Hvis du likte «'Splosion Man», kommer du til å elske dette. Det er spillet vi alltid har hatt lyst til å lage... nå gjør vi nettopp det.

Les også: Vår anmeldelse av «’Splosion Man».
Se også: Skjermbilder fra
«Comic Jumper»

.

SOMMERSLAGEREN PÅ XBLA?

Så langt har ikke Twisted Pixel sagt noe om utgivelsesdato eller hvilke plattformer spillet kommer ut til.

Men umiddelbart får man følelsen av at dette potensielt kan bli rosinen i pølsa til denne sommerens Summer of Arcade på XBLA.

I hvert fall om man tar i betraktning at «’Splosion Man» var et av høydepunktene i fjorårets kampanje på Xbox LIVE.

Les også: Slik var fjorårets Summer of Arcade.

Spillet lar deg reise fra tegneserie til tegneserie, og utviklerne lover stor variasjon i stilen du møter underveis i spillet. Dette er, som i fjorårets «’Splosion Man», et plattformspill skildret fra siden, med en original innpakning – og masse humor.

I videoen under, der vi får presentert en stor slump av ett av brettene, ser man hvordan dette fungerer i praksis.

Det historiemessige i spillet er pakket inn i tegneserieestetikk, med tekstbobler og svulstig superheltdialog mellom plattformsekvensene.

Selve spillet foregår som et relativt tradisjonelt 2D-plattformspill, med enkelte segmenter og filmsnutter skildret i 3D, komplett med kledelige lydeffekttekst som «CRASH!», «BOOM!».


«Comic Jumper» blir demonstrert på PAX East i slutten av mars. Da får vi kanskje vite mer om hvilke plattformer spillet kommer til og en indikasjon på når det blir sluppet.

Se den ti minutter lange videoen som nettopp er sluppet:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3