Her er skurken i «Uncharted 3»

Nei, det er ikke Helen Mirren.

9. mars 2011 08:58

I forbindelse med forrige ukes Game Developers Conference i San Francisco, demonstrerte utviklerne i Naughty Dog hvordan «Uncharted 3: Drake’s Deception» vil se ut i 3D.

De benyttet også anledningen til å avduke Nathan Drakes motstander og spillets sjefsskurk, Katherine Marlowe.

NB! Våre inntrykk etter en titt på «Uncharted 3» litt tidligere i år, leser du her.

Marlowe skal være en kald og kalkulerende leder for en hemmelig organisasjon med tradisjoner flere hundre år tilbake i tid. Visstnok helt tilbake til Dronning Elizabeth den første. I likhet med Nathan Drake, vil hun ha tak i en ring som stammer fra Sir Francis Drake. Ringen skal også være nøkkelen til et gammelt mysterium.

Flere utenlandske medier har påpekt den slående likheten Marlowe har med den respekterte britiske skuespilleren Helen Mirren, noe det ikke er vanskelig å si seg enig i. I tillegg er den ene hjelperen hennes som snytt ut av nesa på actionhelten Jason Statham.

I denne sammenhengen har Naughty Dog også sluppet en trailer som introduserer Kathrine Marlowe og hva vi har i vente. Traileren viser også nye omgivelser, som ikke involverer ørkendyner eller flammehav.

I dette tredje «Uncharted»-spillet er jakten på en legende om en nedgravd by på den arabiske halvøy sentral. Denne er kalt Atlantis of the Sands eller Iram of the Pillars – og T.E. Lawrence er sentral i handlingen, røpet Arne Meyer fra Naughty Dog da PressFire fikk se spillet i aksjon i London forrige måned.

- Du har kanskje sett «Lawrence of Arabia»-filmen, men før alt dette var Lawrence også en arkeolog. Han reiste gjennom store deler av Europa, men også mye i Midtøsten – både på motorsykkel og til fots. Historien i spillet blir dermed til en stor grad Nathan som følger i fotsporene til T.E. Lawrence, fortalte Meyer.

- Det er grunnen til at han havner i Rub’ al Khali-ørkenen, et av de mest ekstreme områdene på jord. En ørken på 650.000 kvadratkilometer og et av de områdene i verden som ikke er utforsket av mennesker. 

«Uncharted 3: Drake's Deception» utvikles eksklusivt til PS3 og slippes 1. november.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3