Her er PSP Go!

En lekket video fra PlayStation-programmet Qore demonstrerer den neste PSP-modellen til Sony, og røper samtidig et nytt Metal Gear Solid.

30. mai 2009 20:13

Bare noen dager før E3 og en offisiell avduking, har en video lekket ut som viser PSP Go! i all sin prakt, og samtidig bringes det bud om flere eksklusive spill til Sonys håndholdte enn de vi allerede vet om.

Hideo Kojimas mystiske nedtelling, som har spent en hel spillverden på pinebenken inntil det parodiske, kan ha en kobling til Sonys planer om en ny PSP-modell. Med mindre Kojima tenker å annonsere to spill på E3.

Les også: Om Kojimas mystiske nedtelling.
Les også: Gullrekka til PSP.

Samtidig med at ryktene om et innslag i programmet Qore som omhandlet en titt på PSP Go! begynte å sirkulere nettet, dukket også disse bildene opp fra Gaming Console Network som hevder å vise Sonys nye konsoll.

Diskuter: Hva syns du om PSP Go? Si din mening i forumet vårt.

Bildene stemmer overens med det som vises i Qore-videoinnslaget, som du kan se nederst i denne saken.

FLERE GODBITER TIL PSP

Qore, et videoinnslag som kan lastes ned fra PlayStation Store, har allerede lagd intervju og en forhåndstitt på PSP Go! til sitt juniprogram.

Det er fra denne sendingen de mest offisielle og sikre bevisene til nå rundt Sonys håndholdtkonsoll stammer fra.

Qore-programleder Veronica Belmont diskuterer PSP Go! med Sonys John Koller, og i intervjuet kommer det fram at Sony vil la den nye modellen leve sammen med PSP-3000 på markedet.

Av bildene i innslaget ser vi også at modellen er ustyrt med en skyvbar overflate og det som ser ut til å være en større skjerm enn dagens PSP-modeller.

Se også: Flere bilder av den nye PSP.

I innslaget røpes det også at PSP Go! er ustyrt med bluetooth og 16GB internt minne, noe som passer bra med ryktene om at Sony nå utelukkende vil satse på digital distribusjon av spill til denne PSP-modellen.

Les også: Spillutvikler heller vann på PSP-ryktemølla.

Koller nevner at det vil bli annonsert en hel rekke nye spill til PSP, inkludert et Metal Gear Solid-spill, Jak & Daxter, som tidligere er annonsert, og at det endelig er klart for Gran Turismo til PSP – et spill det har versert håndholdte rykter om i flere år allerede.

Les også: Spreke Gran Turismo-rykter.
Les også: Sony søker testere til hemmelig produkt.

Med bare få dager til Sonys pressekonferanse under E3 virker det som en av de dårligst bevarte spillrelaterte nyhetene i 2009 har lekket ut.

2. juni får vi bekreftelsen fra Sony når de inntar scenen for å misjonere om sine planer for å erobre enda større markedsandeler.

PressFire er sterkt til stede både under Sonys pressekonferanse og resten av E3, og vil overbringe daglige nyheter, intervjuer og inntrykk fra messen.

Se intervjuet Qore har gjort med Sonys John Koller i forbindelse med PSP Go! her:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3