«Jak & Daxter: The Lost Frontier» annonsert

Det var ingen aprilspøk - det kommer en fortsettelse på PS2 og PSP.

2. april 2009 11:22

High Impact Games, som stod bak «Secret Agent Clank» til PSP, valgte å annonsere Jak & Daxter-oppfølgeren på 1. april. Kanskje ikke det smarteste tidspunktet å komme med slike nyheter?

MÅTTE AVKREFTE APRILSNARR

På spillutviklerens nettside forsikrer nå utvikleren alle om at nyheten var ekte.

- Det er sant. Siden vi annonserte dette 1. april var det noen som ikke trodde på det, til og med noen medlemmer av teamet!

- Vi utvikler «Jak and Daxter: The Lost Frontier» til både PSP og PS2. Det kommer ut senere i år, skrev utvikleren på sin nettside.

I følge pressemeldingen følger spillet opp der «Jak 3» sluttet. Vi følger våre venner på et eventyr for å hjelpe Keira med å bli en trollmann/kvinne, samt selvfølgelig redde verden fra «dark eco».

Pressemeldingen forteller også at vi må begynne til fots, men at vi etter hvert kan bruke et av de fem forskjellige luftfartøyene. Det loves et nytt våpen som kalles «Gunstaff», som kan transformere seg til ytterligere nye våpen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3