Her er «Modern Warfare 3»

Massiv lekkasje avslører detaljer. Se de første trailerne!

14. mai 2011 11:32

I det siste har Kotaku lekket informasjon og muligens coveret fra «Call of Duty: Modern Warfare 3», som de hevder skal kommer fra pålitelite kilder. Og nå har samme spillnettsted sluppet store mengder med informasjon om spillet. I tillegg har de publisert det som skal være bilder, lydklipp og konseptbilder fra det neste «Call of Duty»-skytespillet.

Activision har svart med å slippe fire teaser-trailere som hinter om hvor noe av handlingen i spillet vil finne sted: Tyskland, Frankrike, England og USA.

Ifølge lekkasjen vil handlingen også ta deg til India (Dharmasala), New York, et fly som transporterer den russiske presidenten, Sierra Leone, Somalia (Mogadishu), Tsjekkia (Praha), et slott i de tsjekkiske fjelllene, Russland (Moskva) og De Forente Arabiske Emirater (Dubai).

Handlingen i spillet skal visstnok plukke opp tråden rett etter der «Modern Warfare 2» slapp: USA er under angrep, ledet av russeren Vladimir Makarov, mens John «Soap» MacTavish og John Price er på flukt med den russiske informanten Nikolai.

Det kommer også frem av detaljene at spillerne tar rollen som andre enn MacTavish, Price og Nikolai. Blant annet nevnes en spesialsoldat fra britiske SAS, som skal stoppe en leveranse av masseødeleggelsesvåpen. I Hamburg, Tyskland er det en Delta Force-soldat kalt Frost som vil være spillbar.

Detaljene fra Kotaku avslører store deler av handlingen, til og med hvor spillets sluttkapittel vil holdes. Hvis du vil beholde spenningen ved selv å oppdage historien, vil vi anbefale å ikke lese artikkelen.

I tillegg skal spillbloggen ha fått tak i navnene på flerspillerkartene og den såkalte Spec Ops-modusen, men påpeker selv at dette kan endres før det ferdige spillet slippes. Innholdet i noen av dem er ikke vanskelig å fantasere seg frem til, i lys av navnene. Kartene kalles Alpha, Alps, Bootleg, Bravo, Brooklyn, Carbon, Coast, Dome, Exchange, Hardhat, Interchange, Lambeth, Meteora, Mogadishu, Paris, Plaza 2, Radar, Seatown, Underground og Village.

Spillnettstedet avslører også navnet på oppdragene fra den såkalte oppdrag-modus vi kjenner fra «Modern Warfare 2», hvor oppdragene kalles Civilian Rescue, Flood the Market, Invisible Threat, Little Bro’s, Out of Africa, No Fly Zone og Wing Man.

Kotaku forteller at i en Survival Mode må du overleve bølger med stadig tøffere fiender. Ikke ulikt som i for eksempel fjorårets «Call of Duty: Black Ops».

En mengde konseptbilder fra spillet har i tillegg lekket, og disse kan du se i vårt galleri her.

Sist, men ikke minst skal slippdatoen til spillet være avslørt: «Modern Warfare 3» kommer ut 8. november, hevdes det.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3