Er dette «Modern Warfare 3»-coveret?

Mystiske «Call of Duty»-bilder lekket.

12. mai 2011 12:13

Det nærmer seg en annonsering av Activisions neste tilskudd til «Call of Duty»-serien, det avslørte nylig Activision i en kvartalsrapport.

I kjølevannet av dette har det nå dukket opp bilder som skal være logoer fra både «Call of Duty: Modern Warfare 3» - og noe som kalles «Call of Duty: Elite».

Sist, men ikke minst skal også coveret til PC-versjonen av «Call of Duty: Modern Warfare 3» være avslørt. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at dette utmerket godt kan være kreasjonen til en ivrig Photoshop-entusiast med sansen for skytespill.

Det spekuleres i om «Call of Duty: Elite» er den nye onlineplattformen Activision-sjefen snakket om tidligere i uken. Spillstudioet Beachhead skal ha jobbet i to år med dette nye systemet.

- Denne plattformen vil inneholde en rekke tjenester og innhold som vil slå sammen og tenne communitiet som aldri før.

- Plattformen vil integreres i spillet og slå sammen onlineopplevelsen og konsollspilling for første gang, skal Bobby Kotick ha sagt.

- Dette er svaret vårt til lidenskapen folkene har for dette spillet og mengden folk som vil være koblet til hverandre, skal Eric Hirchberg ha fortsatt.

Spillbloggen Kotaku mener også at de har kilder som avslører at «Modern Warfare 3» blir vesentlig større og får ødeleggelse. Kildene hevder også at spillet skal slippes i løpet av høsten. 

En full avduking av hva Activision har i laboratoriet skal visstnok skje «i løpet av noen få uker», fortalte Eric Hirschberg, men spillet kommer nok også til å være tilstede på årets E3-spillmesse i Los Angeles fra 7. til 9. juni. Det er forøvrig PressFire også.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3