Her er hele låtlisten til «DJ Hero»

Activision har rullet ut den komplette låtlisten til det kommende DJ Hero. The Killers, Black Eyed Peas, Jay-Z, Weezer, Foo Fighters, Gwen Stefani og Dizzee Rascal er alle inkludert.

7. oktober 2009 10:54

Activision har sendt ut en pressemelding der alle låtene som er inkludert i spillet blir offentliggjort.

Det er en kombinasjon av dansemusikk og uventede konstellasjoner der miksen mellom to ytterpunkter i seg selv blir temmelig spektakulært.

Dessuten har Daft Punk lisensiert bort både seg selv, som spillbare karakterer i spillet, og lånt bort totalt ni mikser.

93 MIKSER

Spillutviklerne i Freestyle Games har lagd noen av mashups’ene selv, men det er også bidrag fra noen av verdens fremste DJ’er involvert når nå låtlisten foreligger.

DJ Shadow, nylig avdøde DJ AM, Cut Chemist, Mos Def og Grandmaster Flash er alle kreditert på den komplette listen over musikken til spillet.

Les også: Rihanna vs The Killers i «DJ Hero».

Her er alle miksene til «DJ Hero», spillet som slippes i slutten av oktober til PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360 og Wii:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3