Her er det første PlayStation Studios-spillet på Xbox

«MLB The Show» får krysspilling mellom plattformene - og PS-logo på boksen.

2. februar 2021 14:26

(PressFire.no): Det begynte å regne oppover da Sony varslet at deres baseball-spillserie «MLB The Show» skulle gå multiplattform for et par år siden.

Grunnen var at den nye kontrakten med den amerikanske baseball-ligaen MLB stipulerte at spillet måtte slippes på mer enn PlayStation-plattformene.

Spillene lages av Sony Interactive Entertainment-utviklerne i San Diego Studio, og i en bloggpost annonserer Microsoft spillet på Xbox-maskinene.

- Dette er en veldig spennende tid for oss, der denne sagnomsuste spillserien blir gjort tilgjengelig til flere spillere enn noen gang.

Det betyr at vi får den snedige situasjonen der Xbox-spillet har PlayStation-logo på fronten:

Katter og hunder osv.

Spillet vil ha krysspilling mellom plattformene og generasjonene, men du vil ikke få neste-generasjonsversjonen gratis dersom du kjøper spillet på PS4 eller Xbox One.

Tidligere var det også ting som antydet at spillet også skulle komme på Switch (Nintendo trodde i hvert fall det, og la ut en twitter-melding), men denne ser ut til å være droppet.

«MLB The Show 21» kommer til PS4, PS5, Xbox One og Xbox Series S/X 20. april i år.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3