Nå skal Sony lage spill på Xbox og Switch

«MLB The Show» blir multiplattformspill.

10. desember 2019 13:11

(PressFire.no): Nå står ikke verden til påske:

Ikke bare har Sony åpnet opp for krysspilling mellom PlayStation og de andre konsollene, noe som nylig resulterte i at «Minecraft»-spillere på alle plattformer kan spille sammen, men nå varsler de at de også skal utvikle spill til konkurrentene.

Det er i forbindelse med en nysignering med den amerikanske baseball-ligaen Major League Baseball at Sony sier de skal gi ut sine anerkjente «MLB The Show»-spill til andre plattformer.

I en uttalelse skriver MLB at kontrakten betyr at spillene kommer til «flere konsollplattformer utenom PlayStation fra så tidlig som 2021». Raskt etter dette la både de offisielle Xbox- og Nintendo-kontoene på Twitter ut informasjon om den nye kontrakten.

Det er Sony Interactive Entertainment-utviklerne i San Diego Studio som har utviklet «The Show»-spillene, og den nye kontrakten med MLB skal vare i «mange år» fremover.

Det kommende «MLB The Show 20» vil bare være å finne på PlayStation 4, men etter dette er det med andre ord duket for PlayStation-spill hos Microsoft og Nintendo.

Tidligere ble det klart at Sonys musikkavdeling, Sony Music Entertainment, også skulle gi ut et knippe spill til andre plattformer – men nå er det altså snakk om å utvikle spill også.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3