Her er den nye «Tomb Raider»-traileren

Sammen med Amelia Erhardt og Nansen.

1. juni 2015 14:40

(PressFire.no): Det nye spillet i «Tomb Raider»-spillet ble avslørt i fjor, men etter at det under E3 i Los Angeles ble kunngjort at spillet kommer til Microsofts konsoller først, har det vært relativt lite nytt rundt selve spillet.

Det siste døgnet har det vært fristet med at det ville komme noe i dag, som etter en liten lekkasje viste seg å være en ny trailer.

Erhardt, Nansen og Croft

Traileren åpner med bilder av Amelia Erhardt og Fridtjof Nansen med Lara Croft som snakker om modige oppdagere i bakgrunnen.

– De risikerte døden, men ved å gjøre dette lever de evig, sier hun.

Videre forteller hun at verden er full av ubesvarte spørsmål før vi får se frøken Croft klatre et snø- og islagt fjell. Etter en strabasiøs klatretur som nesten ender i graven, ender hun til slutt opp i en hule før hun tenner en fakkel.

– For noen er å oppdage verdens hemmeligheter den eneste måten å leve, avslutter hun.

Mer 15. juni

Selve videoen viser dessverre ingenting fra selve spillet, men er ment for å minne folk på at det skal avdukes under Microsofts pressekonferanse i anledning E3 i Los Angeles 15. juni.

Vi er naturligvis til stede.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3