Her er den nye Lara Croft

«True Blood»-stjerne i sentrum i det nye «Tomb Raider»-spillet.

26. juni 2012 20:17

(PressFire.no): Når det nye «Tomb Raider» kommer i mars, markerer det en ny start for denne serien. Da tas vi nemlig med på opprinnelseshistorien til Lara Croft.

Selv om vi allerede har sett mye til spillet, har det hittil vært ukjent hvem det er som gjemmer seg bak stemmen og polygonene til hovedpersonen.

Nå har utgiveren Square Enix lettet på sløret. I rollen som Lara finner vi britiskfødte Camilla Luddington (bildet), avslørte de i dag. Det skriver VG247.

- Emosjonell dybde

Luddington er blant annet kjent fra roller i tv-seriene «Californication» og den seneste sesongen av «True Blood».

Hun skal ha fått rollen som Lara Croft etter et omfattende søk med talentspeidere i USA og Europa, skriver utgiveren Square Enix.

- Hun har både den emosjonelle dybden og den ungdommelige tonen vi ønsket for Lara Croft når vi nå skaper «Tomb Raider»-serien på nytt fra bunnen av, skriver de.

Den Lara Croft vi møter i det kommende spillet er ung og uerfaren, og kommer til å måtte komme seg over en og annen kneik for å bli den selvsikre gravrobberen vi kjenner fra tidligere spill og filmer.

Studiosjef Darrell Gallagher ved utvikleren Crystal Dynamics uttaler derfor at det har vært svært viktig for dem å treffe blink med valget av skuespiller, for å klare å definere denne figuren på nytt.

- Dette «Tomb Raider»-spillet blir veldig ulikt noe annet, og krever veldig mye mer av både stemme- og skuespillprestasjonene enn noensinne tidligere, nå som vi tar serien i en helt ny retning, sier han.

NB: Vi har sett spillet og snakket med produsenten.

 

Fotokreditering: Stella Pictures / Mayer / Face to Face

«Tomb Raider» kommer til pc, Xbox 360 og PlayStation 3 den 5. mars 2013.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3