Jaktinstinktet vekkes i Lara Croft

- Én kvinne mot naturen. Vi snakket med «Tomb Raider»-produsenten.

12. juni 2012 19:58

LOS ANGELES (PressFire.no): Under E3-spillmessen i forrige uke viste Square Enix og Crystal Dynamics mer av det nye «Tomb Raider»-spillet som skal fortelle hvordan heltinnen Lara Croft ble formet.

NB! Her finner du flere nyheter, intervjuer og tester fra E3 2012.

- Dette er overlevelseshistorien som mot alle odds bygger heltinnen Lara Croft, forteller produsent Kyle Peschel i videointervjuet med PressFire.no.

- Du starter med en kvinne som ikke vet hva hun skal gjøre. Men i løpet av spillet bygges ikke bare selvtilliten, men også egenskapene hennes.

På E3 ble spillet vist med en åpnere spilldesignfilosofi og med elementer som ligner på de i rollespill. I tillegg må hun jakte på dyr for å overleve.

I spillet må frøken Croft overleve på en øy som ikke er spesielt vennligsinnet mot den 21 år gamle vordende heltinnen. «Tomb Raider» skulle egentlig lanseres denne høsten, men ble nylig utsatt til tidlig neste år i stedet.

NB! Se videointervjuet med «Tomb Raider»-produsenten øverst i saken.

«Tomb Raider» kommer til pc, Xbox 360 og PlayStation 3 den 5. mars 2013.

REPORTER: Lasse Lervik. VIDEO/REDIGERING: Endre Vellene.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3