Her ødelegges «World of Warcraft»

Se åpningsvideoen til «Cataclysm»!

18. oktober 2010 08:59

Vi vet om mange som gleder seg mer til 7. desember enn til selve juleaften, for da slippes nemlig den hittil største utvidelsespakken til «World of Warcraft» (2005), kalt «Cataclysm».

Og nå har spillutvikleren Blizzard sluppet løs hele den spektakulære åpningsvideoen.«World of Warcraft: Cataclysm» vil snu hele spillet opp ned — bokstavlig talt. Azeroth, som verdenen i spillet heter, vil nemlig bli rammet av en enorm naturkatastrofe som etterlater spilluniverset i en helt ny tilstand. På den måten blir det nesten som å spille «World of Warcraft» på ny, med nye oppdrag, områder, nivåer for figurene og spillbare raser.

Spillet har vært i betatesting i flere måneder og du kan lese våre inntrykk fra spillet her.

Etter utvidelsespakkene «Burning Crusade» fra 2007 og «Wrath of the Lich King» fra 2008 markerer «Cataclysm» den tredje utvidelsen til det gigantiske spillfenomenet, som ifølge utvikleren nettopp rundet 12 millioner spillere verden over.

«World of Warcraft: Cataclysm» slippes eksklusivt til PC og Mac den 7. desember og krever at du har hovedspillet «World of Warcraft» installert fra før.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3