«Heavy Rain: Move Edition» i oktober

Sony har bekreftet dato for nyversjonen av det mørke mordmysteriet.

14. september 2010 11:09

I forbindelse med Sonys E3-pressekonferanse i sommer ble en ny versjon av «Heavy Rain» annonsert med støtte for de nye kontrollerne til PlayStation 3, enkelt og greit kalt «Heavy Rain: Move Edition». Move-kontrollerne lanseres i Norge 15. september, og samme dag vil du kunne laste ned en gratis demo fra PlayStation Store, bekrefter nå Sony via sin offisielle PlayStation-blogg.

Selve spillet havner i butikkene 6. oktober, og inkludert finner du en god del ekstramateriale:

Den såkalte Taxidermist-scenen er med, det er også tre dynamiske temaer som du kan bruke til din PS3-meny, soundtracket til spillet er inkludert samt ni «bak kulissene»-filmer på til sammen 45 minutter.

Eier du allerede et eksemplar av «Heavy Rain» trenger du ikke kjøpe spillet på nytt om du vil spille det mørke mordmysteriet med Move-kontrollerne. En gratis oppdatering til spillet blir tilgjengelig fra 22. september. Denne lastes automatisk ned og oppdaterer spillet når du putter inn spilldisken i PS3-maskinen etter 22. september.

I etterkant av E3 snakket spillskaperen David Cage om at arbeidet med Move-utgaven tvang utviklerne til å skrape de planlagte utvidelsene til spillet som gikk under kallenavnet «Heavy Rain: Chronicles». Quantic Dream rakk imidlertid å gjøre ferdig en av de tre planlagte episodene, The Taxidermist, som altså blir inkludert i Move-versjonen av spillet.

- «Chronicles» er satt på hold i og med at hele teamet er fokusert på «Heavy Rain Move». Vi foreslo tre episoder på én time hver som fokuserer på bakgrunnen til hovedpersonene. Jeg tror fansen virkelig ville ha kommet til å nyte disse episodene, for de forklarer mange aspekter ved «Heavy Rain» og hvorfor karakterene ble som de ble, sa Cage i et intervju med NowGamer i juli.

-  Uheldigvis foretrakk Sony å be oss om å fokusere på Move i stedet for å lage nytt innhold, sa Cage.

«Heavy Rain: Move Edition» lanseres den 6. oktober. Oppdateringen, som er gratis for dem som allerede eier «Heavy Rain», slippes via PSN 22. september. Demoen slippes 15. september.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3