Har ikke råd til å saksøke Valve og brukerne likevel

- Kan vi få tilbake saksomkostningene?

3. oktober 2016 11:03

(PressFire.no): Vi skrev tidligere om korstoget til indieutvikler Digital Homicide, hvor de hadde saksøkt 100 Steam-brukere for å ha lagt igjen dårlige anmeldelser av spillene på nettbutikken.

Dette likte Steam-eier Valve dårlig, og sparket hele selskapet ut. Dette ser nå ut til å ha fått rettslige følger, i den form av at Digital Homicide ikke har råd til saksøkingen.

Dette kommer frem av saksdokumenter sniffet frem av ivrige forumbrukere, der Digital Homicide-sjef James Romine har sendt en oppdatering til retten.

- På grunn av utestengelsen (av Valve) har saksøker ikke råd til antallet stevninger og innkallelser som må til for å fortsette saken, heter det i dokumentene.

Han ber dermed om enten en utsettelse av fristen for å gå videre, eller å få tilbake de 400 dollarene han betalte som oppstart av saken og at denne avsluttes.

Dommeren i saken, Stephen McNamee, har ingen planer om å gi noe tilbake, og kaster ut hele saken uten hverken noen tilbakebetaling eller utsettelse.

Saken er dermed over, og de hundre steambrukerne trenger ikke tenke på at de skal møte opp i retten 17. oktober.

- Digital Homicide er ødelagt, sier Romine til TechRaptor.

- Det har blitt trampet i bakken fra tusen forskjellige retninger, og vil ikke lenger bli brukt. Jeg finner meg en ny jobb.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3