Har du ventet på «Dota 2» til Mac eller Linux?

Vi har svært gode nyheter til deg.

19. juli 2013 12:57

(PressFire.no): Etter to år med betatesting, hvor millioner av spillere har deltatt, ble endelig det ekstremt populære onlinespillet «Dota 2» lansert til Windows tidligere denne måneden.

Spillet, som i utgangspunktet er gratis, er så populært at utvikleren Valve valgte å rulle det ut i puljer. Det var først de som hadde vært med på betatestingen som fikk tilgang til det ferdige spillet, mens andre har måttet melde interesse før de fikk tilgang idet kapasiteten tillot flere spillere.

Linux og Mac klart

Under lanseringen kom det også frem at det også ble jobbet med å ferdigstille versjoner av spillet til både Linux og Mac.

Er du en av dem som har ventet på Mac- eller Linux-versjonen kan du nå danse en liten dans, for nå er begge versjonene klare. Sammen med lanseringen kommer også en rekke forbedringer og oppdateringer.

I utgangspunktet gratis

For de som ikke er kjent med spillet, så dreier det seg om et konkurransebasert onlinespill hvor to lag med hvem spillere møtes i en intens drakamp om å ødelegge hverandre base.

«Dota 2» er som nevnt i utgangspunktet gratis, men hvor det er mulig å kjøpe kosmetiske oppgraderinger for ekte penger.

Spillet har blitt så populært at utvikleren, som også har stått bak «Half-Life», «Portal» og «Left 4 Dead», selv avslører at det er selskapets største, noensinne.

Det har også etablert seg som et konkurransespill hvor det er rekordstore premier i potten.

«Dota 2» er tilgjengelig for Windows, Linux og Mac via Steam.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3