Har du hatt trøbbel med PlayStation 3 nylig?

Da er du ikke alene, men vi har svaret på problemet

21. september 2010 21:04

Tidligere i dag skrev vi om den nye oppdateringen til PlayStation 3 som skal starte 3D-eventyret for filmer på maskinen, men nå hagler det på forumene med rapporter om problemer.

Brukerne forteller at det ikke er mulig å komme inn på PlayStation Network etter at oppdateringen er installert. Har du prøvd å logge inn, blir du nå bare møtt med en beskjed om at brukernavn og passord ikke kan gjenkjennes.

Men for den observante PlayStation 3-brukeren kom ikke dette som en stor overraskelse. På den offisielle PlayStation-bloggen ble det nemlig i forkant varslet at tjenesten ville være stengt etter kl 17.00 for vedlikehold.Vedlikeholdsarbeidet skal etter planen være avsluttet kl. 03.00 natt til onsdag. Så da er det bare å smøre tålmodigheten og senke pulsen - det er nemlig ingenting galt med maskinen din. 

Nettsiden opplyser videre at det fremdeles er mulig å spille uten å være pålogget, og at eventuelle Trophies du måtte gjøre deg fortjent til vil bli oppdatert til profilen din så snart vedlikeholdsarbeidet er ferdigstilt.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3