Snart kan du lage dine egne testkammere i «Portal 2»

Er du like sadistisk som GLaDOS?

22. oktober 2011 12:21

I Valves perle av et gåteløsingsspill «Portal 2», blir du kastet ut i ymse testkammere der du må lage portaler av typen som strider med fysikkens lover, for å komme deg fra A til B. Helst uten å bli smadret til småbiter på veien.

En hel del slibrige utfordringer blir nemlig kastet din vei fra den lettere sadistiske GLaDOS (som, vi vet, fortsatt lever). Dét er en rolle du snart kan ta selv.

Design, bygg og del egne baner

En stor oppdatering som kommer over jul, vil nemlig inkludere verktøy for å tukle med, designe, bygge og dele deres egne testkammere, både for énspiller og samarbeidsmodusene. Det avslører Valve i en pressemelding.

Gratis tilleggspakke allerede sluppet

Det blir den andre oppdateringen til «Portal 2», etter den ganske ferske (og gratis!) «Peer Review»-pakken, som ble sluppet tidligere denne måneden.

«Peer Review»-utvidelsen følger et nytt eventyr med Aperture Science-robotene P-Body og Atlas gjennom en ny samling med co-op-baner. Det er også med en ny enkeltspiller- og co-op-modus, kalt Challenge Mode, samt leaderboards.

Den neste utvidelsen skal komme tidlig neste år.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3