Klar for mer «Portal 2»?

Ny og gratis utvidelse kommer om ikke lenge.

3. oktober 2011 08:34

I april kom endelig oppfølgeren til kultspillet «Portal» fra 2007, og spillpressen så seg stort sett svært fornøyd med det nye spillet. Vår anmelder trillet full pott og var meget lettet over at det var mer av det samme

Utvikleren Valve flagget også ganske tidlig at spillet snart ville bli utvidet med en nedlastbar pakke, og den er nå rett rundt hjørnet. Den ble opprinnelig snakket om som en sommerutgivelse, men den lot vente på seg.  Nå kommer imidlertid utvidelsen endelig.

«Peer Review» heter den nye tilleggspakken og lanseres på PC, PlayStation 3 og Xbox 360 den 4. oktober. Altså i morgen.

I tillegg blir den helt gratis!

Utvidelsen følger et nytt eventyr med Aperture Science-robotene P-Body og Atlas gjennom en ny samling med co-op-baner. Det er også med en ny enkeltspiller- og co-op-modus, kalt Challenge Mode, samt leaderboards.

Ikke nok med det, du kan også laste ned den tredje og siste delen av «Portal 2»-soundtracket ved å klikke deg inn her, eller her, eller her. Denne delen inneholder den awesome rulletekstmusikken «Want You Gone» som vi alle liker så godt!

«Portal 2» ble sluppet til PS3, Xbox 360 og PC 20. april.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3