Har du lurt på hvordan «GTA V» ville sett ut i første person?

Nå kan du se selv.

25. juni 2014 15:08

(PressFire.no): Tradisjonelt sett har «Grand Theft Auto»-spillene foregått i tredjepersons perspektiv, men mange har nok lurt på hvordan spillet ville føles om det var i første person.

En av dem er modderen XBLAToothPik, som tilsynelatende har knekt åpen Xbox 360-versjonen for å få prøve spillet i førstepersons perspektiv.

Modifikasjonen demonstrer han gjennom to videoer. Den ene videoen viser både hvordan rollefiguren beveger seg i Los Santos i førsteperson og hvordan skytemekanikken vil se ut.

Den andre videoen fokuserer mer på hvordan kjøretøy vil oppleves, hvor han viser bilkjøring, båt og både propellfly i tillegg til jagerfly.

Dette er ikke første gang noen har modifisert det enormt populære spillet – i januar skrev vi om svenske Jonathan Gustafsson som la hele Los Santos under vann.

I en video kommer Gustafsson flyvende med en gul ubåt hengende fra et helikopter over et Los Santos som er fullstendig oversvømt.

- Videoen ble laget fordi jeg ble lamslått over hvor vakkert alt var under vann, fortalte Gustafsson til PressFire.

Til høsten kommer «Grand Theft Auto V» til de nye konsollene samt pc, og det ville ikke overraske oss om det kommer noen modifikasjoner til pc-versjonen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3