Hvem glemte å skru av krana i Los Santos?

Slik har du nok aldri sett «Grand Theft Auto V».

28. januar 2014 12:47

(PressFire.no): I en ny video (som er å finne i bunnen av denne artikkelen) kan du se hvordan fjorårets storselger, «Grand Theft Auto V», ser ut om vannivået stiger med noen hundre meter.

I en modifikasjon av PlayStation 3-versjonen av spillet kan svenske Jonathan Gustafsson legge hele Los Santos under vann.

Etter at byen har blitt oversvømt kommer Gustafsson flyvende med en gul ubåt hengende fra et helikopter.

- Videoen ble laget fordi jeg ble lamslått over hvor vakkert alt var under vann, forteller Gustafsson til PressFire.

- Jeg synes Rockstar Games har gjort en fantastisk jobb med områdene under vann i «GTA V», og det er en veldig undervurdert del av spillet.

Han påpeker videre at det også eksisterte en modifikasjon for å legge «GTA IV» under vann, men at det denne gangen ble tatt til et nytt nivå på grunn av undervannsområdene utviklerne har lagt i spillet.

Når byen blir oversvømt endrer atmosfæren naturligvis karakter og biler «flyver» gjennom vannet idet de får oppdrift mot overflaten.

I utgangspunktet har ikke «Grand Theft Auto V» mulighet for såkalte modifikasjoner, men denne løsningen ble gjort med en «hacket» PlayStation 3-maskin.

Modifikasjonen skal ha blitt laget av en person som går under kallenavnet Bushigan.

Kilde:Taltigolt og Robbaz

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3