Har du huska å hente tinga dine i «Diablo III»?

I dag er siste sjanse.

24. juni 2014 10:46

(PressFire.no): Allerede før «Diablo III» ble sluppet var mange kritiske til auksjonshuset hvor du kunne kjøpe og selge utstyr fra spillet.

Etter at spillet endelig kom ut har frykten stort sett blitt bekreftet og både motivasjon og balanse tok en trøkk som følge av muligheten til å kjøpe utstyret man trengte.

Utvikleren Blizzard så seg til slutt enig i at auksjonshuset er skadelig for spillet og kunngjorde i mars 2013 at de ønsket å skru det av om de kunne.

De mente imidlertid at auksjonshuset hvor du kjøper utstyr for virtuelt gull var den mest skadelige delen av spillet, fordi volumet var så høyt.

Bort med auksjonshuset

I september samme år ble det endelig klart at Blizzard hadde bestemt seg for å legge ned auksjonshuset:

- Som vi har nevnt ved flere anledninger, ble det stadig tydeligere at på tross av fordelene med auksjonshusene, og at mange spillere verden rundt bruker de, undergravde det til slutt «Diablo»s fundamentale spillmekanikk: drepe monster for kult utstyr, het det i en pressemelding.

De kunngjorde samtidig at nedleggelsen ville korrespondere med slippet av utvidelsen «Reaper of Souls» og begynne 18. mars 2014, som vil si at all handel ble stanset.

Selve auksjonshuset har imidlertid blitt holdt «åpent», slik at spillerne kan få hente ut eventuelt utstyr eller gull man hadde liggende.

Derfor er i dag, 24. juni, siste sjansen til å hente ut det du eventuelt måtte ha liggende i auksjonshuset, for når det nå stenges forsvinner det også ut i intet.

En ny start

I anledning avlivingen av auksjonshuset og utvidelsen «Reaper of Souls» har Blizzard implementert et nytt system for utstyret du finner, som de håper skal puste nytt liv i spillet.

Spillerne har vært positive til det nye systemet – vår anmelder satte i alle fall pris på det nye systemet.

«Diablo III» kommer også snart til de nye konsollene PlayStation 4 og Xbox One i en såkalt «Ultimate Evil Edition», som blant annet betyr at utvidelsen «Reaper of Souls» følger med.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3