Han forsvarer PressFires ære i «Halo»-turnering

Her er vår «Halo Reach»-mann.

8. september 2010 08:58

I forbindelse med slippet av «Halo: Reach» holder Microsoft en turnering hvor norske spillmedier skal konkurrere. Hvert medie skal plukke en kvalifisert «Halo»-spiller til å forsvare mediets ære i en heseblesende kamp 23. september.

Vi har leita i rekkene og funnet det 23 år gamle Halo-esset Thomas Bærum fra Oslo.

Thomas forteller PressFire at han begynte å spille «Halo» aktivt allerede når det første spillet kom i 2002. Siden den gang har han rukket å havne på pallen i en rekke turneringer, blant annet arrangert av HaloNorge.no.

Han måtte dessverre prioritere studiene når «Halo 3» ble sluppet, men har allerede varmet opp til «Halo: Reach»-lanseringen med betatesten som tok sted i sommer og satser på å finne formen til turneringen som tar sted 23. september kl 19.00.

I tillegg til interessen for å trimme tomlene i «Halo» på nettet studerer Thomas Digitale Medier på Universitetet i Oslo.

I turneringen spiller alle mot alle, men flere detaljer om turneringsoppsettet kommer senere.

Vinneren av «Halo Reach»-konkurransen får den nye Xbox 360-maskinen med 250 GB harddisk og 12 måneders Xbox LIVE-abonnement og en bag fylt med «Halo»-snacks.

Andre og tredjeplass får 12 måneders Xbox LIVE-abonnement og «Halo: Reach» limited edition.

«Halo: Reach» slippes til Xbox 360 14. september.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3