- «Halo», «WarCraft III» og «Minecraft» blandet

StarForge er gratis og svært ambisiøst.

31. mai 2012 10:56

(PressFire.no): Det kan påstås at den gedigne suksessen til byggeklossespillet «Minecraft», senest på Xbox 360, skapte en helt ny tankevirksomhet i spillbransjen. LEGO er kult igjen.

Vi ser for eksempel at «Gears of War»-studioet Epic Games jobber med «Fortnight», et zombiespill hvor man skal bygge et fort for å forsvare seg. 

Indiespillet «StarForge» kan likevel være den mest ambisiøse etterfølgeren av dem alle. Utviklerne beskriver det selv som en blanding av «Halo», «WarCraft III» og «Minecraft».

Tanken er at du løper rundt på en fremmed planet, samler ressurser og bygger forsvarsverk av dem. Så må du trekke frem skytevåpen og rasere fiendens beleiring, som gjerne består av både fort, tunneler og fjell.

Om du navigerer helt nederst på på denne siden, kan du se annonseringstraileren fra i mars.

Prøv det nå!

Romkalaset blir visstnok «free-to-play», og du trenger altså ikke å betale med mindre du har lyst på noen av de små oppgraderingene som tilbys for ekte penger.

Spillerne må kjøpe, for så å oppgradere, sine egne våpen og figurer, og det er sannsynligvis her småsummene baller på seg. 

Om du vil ha tilgang før alle andre, kan du prøve alfaversjonen av byggeskytespillet via hjemmesiden. (NB! stor pågang)

Her kan du også leke med diverse demonstrasjoner av mindre deler av spillet, som animasjoner og slikt. Kanskje gir det deg et lite konkurransefortrinn når fullversjonen slippes.

Spillet kommer i første omgang til Windows, men noe endelig slippvindu har vi ikke greid å grave frem.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3