- «Halo Reach» blir 2010s største spill

Spilljournalist spår suksess for Bungies «Halo: Reach». Ny trailer fra spillet er rett rundt hjørnet.

7. desember 2009 10:12

Spike TVs Video Game Awards, som går av stabelen 12. desember, kommer til å gi oss de første livstegn fra blant annet nylig annonserte «Medal of Honor» samt «Prince of Persia: The Forgotten Sands».

Les også: EA vil gå til krig mot «Modern Warfare 2».
Les også: Nytt Prince of Persia-spill samtidig med Jake Gyllenhaal-filmen.

«Halo: Reach», en såkalt prequel til det aller første Halo-spillet, ble først annonsert under E3 i sommer, sammen med en fristetrailer. Den ser du forøvrig nederst i denne saken.

Den neste videoen fra Bungie vil gi oss flere detaljer og de første levende bildene fra selve spillet.

TRAILER HELT UTEN «JUKS»

Den ferske podcasten til Microsofts Major Nelson gir oss innsikt i hva denne traileren vil inneholde og skrur opp forventningene til spillet som er ventet til neste høst.       

- Under VGA (Video Game Awards) går vi faktisk ned til planeten Reach og får se spillet for første gang. Det kommer til å dreie seg utelukkende om in-game-bilder, forteller spilljournalisten Geoff Keighley som var podcastgjest.

Han jobber med Spike TV-utdelingen og har allerede fått se traileren.

- Det er ikke CG. Det er ikke live-action som alle folka på Twitter spekulerer om at det vil bli. Du vil få den første titten på verdenen i «Reach», noe som er fenomenalt, fortsetter han.

Spilljournalisten fortsetter med å forberede fansen på et nytt Halo som klart vil overgå årets «Halo: ODST», et spill som for øvrig inneholder en kode som gir tilgang til en betatest av nettopp «Halo: Reach» sin onlinedel.

- Jeg tror dette kommer til å bli det største spillet til neste år, med god margin, sier han i podcasten.

- Alle jeg har snakket med som har sett det, er fra seg av begeistring.

Les også: Vår anmeldelse av «Halo: ODST».
Les også: Vår anmeldelse av
«Halo: Wars»

.
Blogg: Er dette de første bildene fra «Halo: Reach»?

Med «Halo: Reach» utvikler Bungie sitt foreløpig siste spill i denne serien. I fremtiden vil Microsofts 343 Industries ta over forvaltningen av dette sterke Xbox 360-navnet. Det har versert spekulasjoner om at dette spillet vil låne handling fra «Halo: The Fall of Reach», en bok ført i pennen av Eric Nylund.


«Halo: Reach» slippes til Xbox 360 i løpet av høsten 2010. Den første traileren offentliggjøres på Gametrailers.com 12. desember.

Se teasertraileren fra E3 i sommer da spillet ble annonsert:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3